Vorbitori Coaching Forum Finanțe – Bănci

Image module
Social media
Contact

Tudor Popescu

Antreprenor, speaker, coach - Fondator The King’s Speech Agency

Tudor Popescu este fondator al The King’s Speech Agency, trainer și coach cu experiență în majoritatea programelor oferite de companie. Tudor activeaza și în sistemul universitar de peste 12 ani ca director de relații internaționale și relații publice și este implicat în proiecte europene și internaționale de educație, cercetare și cooperare cu mediul de afaceri.

Cu un interes științific în zona de antreprenoriat universitar, Tudor are o diplomă de licență în filosofie-sociologie, studii aprofundate de management strategic al resurselor umane și un doctorat în științe inginerești. A studiat în România, în Franța și Portugalia (la nivel de licență, masterat și doctorat) ca bursier al Comisiei Europene dar și al Guvernului României, fiind unul dintre bursierii programului Nicolae Titulescu în 2005.

Este specialist în comunicare interculturală aplicată în afaceri și public speaking. Tudor este membru activ al European Network for Business Studies and Languages (SPACE) și a condus pentru 3 ani (2010-2013) comitetul de Online Development, dezvoltând cursuri noi de comunicare și management intercultural pentru cele peste 90 universități și organizații membre ale rețelei. Un proiect special este reprezentat de consultanța și training-ul oferit de Tudor în domeniul de comunicare interculturală, în Kosovo, în zona de conflict din Mitrovica, în 2010 și 2011. Coach si trainer invitat pentru comunicare interculturală aplicată în afaceri la peste 10 universități și școli de business din Europa (Franța, Germania, Portugalia, Lituania, Danemarca, Kosovo, etc.), Tudor promovează importanța diversității și a comunicării interculturale în mediul de business și antreprenoriat.