Vorbitori Coaching Forum Finanțe – Bănci

Image module
Social media
Contact

Gabriela Puskas

Business & Career Coach, Managing partner Performance Group

Gabriela Puskas, este fondator și managing partner al companiei Performance Group și are la bază o pregătire universitară economică cu specializarea în Finanțe – Bănci și studii aprofundate de business management având un doctorat în Economie.

După o experiență de peste 13 ani în domeniul corporativ bancar, unde a ocupat diferite poziții, a condus 3 francize internaționale timp de 7 ani în calitate de manager regional, iar în prezent oferă consultanță în managementul afacerilor, managementul proiectelor și servicii de instruire prin training, coaching și mentoring.

Gabriela oferă coaching pentru performanță atât managerilor tineri, la început de carieră cât și antreprenorilor experimentați. Cariera ei se concentrează asupra start-up-urilor, companii sau cabinete nou înființate pentru a le ajuta să crească, să-și formuleze strategii, să ia decizii pragmatice, să-și vândă serviciile pe piață, să-și gestioneze serviciile și să-și extindă operațiunile, pentru creșterea notorietății și pentru atragerea de noi clienți.

S-a format în domeniul coachingului pentru performanță la Londra, în cadrul școlii lui Sir John Whitmore, iar pentru îmbunătățirea continuă a competențelor sale de coaching a urmat mai multe programe de formare profesională în țară sau străinătate în domeniul NLP, a psihologiei transpersonale, analiză tranzacțională.

„Pentru mine cele mai importante valori în viață sunt adevărul, libertatea, curajul, profunzimea și dorința de a aduce o schimbare în bine în viața oamenilor și în societate.

Punctul meu forte este pasiunea – pasiunea pentru profesia mea, pasiunea pentru oameni, pasiunea pentru viață! Pasiunea de a aduce excelența și performanța în viața oamenilor. Forța mea este perspectiva amplă despre unicitatea fiecarui om și provocarea oamenilor în mod irezistibl să acționeze spre rezultatele dorite.

Mă inspiră să văd lumea prin ochii oamenilor, îmi place spectacolul învățării și descoperirii prin experiență, să văd cum oamenii au curajul să descopere straturi tot mai profunde ale propriei lor persoane, cum devin conștienți de propriile calități, convingeri, visuri și dorințe.